Skip to content

Samenwerken is het bundelen van krachten. Een team of organisatie kan meer bereiken dan een individu alleen ooit zal kunnen. Inzichten in de werking van organisaties en teams zijn de afgelopen jaren gegroeid. Er is meer aandacht voor zelfsturing en zelforganisatie. Wil jij weten hoe je effectief teams kunt  laten samenwerken zodat ze meer waarde leveren aan hun klanten? En ze beter in staat zijn  te anticiperen op veranderingen.

Bekijk wat MoreThanLearning voor je kan doen
JKF-3903

Ik ben Kitty Clerc en ik geloof in de kracht van samenwerken!  Zowel in mijn eerste baan als business analist als in de rol van projectmanager heb ik met veel plezier in teams gewerkt. Altijd weer bijzonder om te ervaren dat door gebruik te maken van ieders kennis en ervaring een mooi product ontstaat. Later ben ik gaan trainen in projectmanagementmethoden.

Uiteindelijk hebben mijn passie om teams èn mensen te ontwikkelen mij gebracht in mijn huidige rol: Agile Team Coach & Trainer. Ik help graag teams ontwikkelen naar volwassenheid. Naar een team met binding en focus. Waarin mensen elkaar aanspreken en verder helpen. En samenwerken met hun omgeving. Waarbij een team groeit naar echt samenwerken en ze verantwoordelijkheid krijgt en ook neemt om doelen te realiseren en resultaten neer te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag of maak een afspraak.

Neem contact op
Back To Top